Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Krepšelis: prekė(s) 0.00 >>

Jūsų prekių krepšelis tuščias.

 

Kodėl geriausia

Draugai


gundyk.lt
 

Privatumo politika

Mes gerbiame fizinių asmenų teisę į asmens duomenų apsaugą ir siekiame užtikrinti šioje interneto svetainėje tvarkomų asmens duomenų apsaugą.

Lankydamiesi mūsų elektroninėje parduotuvėje ir naudodamiesi joje teikiamomis paslaugomis arba mums pateikdami bet kokius savo asmens duomenis, Jūs pripažįstate ir patvirtinate, kad susipažinote su šiomis privatumo politikos nuostatomis. Elektronine parduotuve galite naudotis, jei visiškai sutinkate su šiomis sąlygomis.

Duomenų valdytojas

Jūsų duomenis, kuriuos surenkame savo interneto svetainėje tvarko UAB „Interversus“ (toliau vadinama Bendrovė).

Buveinės adresas: P. Lukšio g. 2, 08221 Vilnius

Kontaktinė informacija

UAB „Interversus“

Buveinės adresas: P. Lukšio g. 2, 08221 Vilnius

El. p.: [email protected]

 

DUOMENŲ TVARKYMO TIKSLAI IR DUOMENŲ TVARKYMO TEISINIAI PAGRINDAI

Asmens duomenų tvarkymo tikslai:

• Palaikyti santykius su klientais, teikti jiems pranešimus apie pakitusias paslaugas, sukurti galimybes susisiekti su Bendrovės atstovais klientams rūpimais klausimais;

• Sudaryti galimybes naudotis Bendrovės teikiamomis paslaugomis ir siūlomomis įsigyti prekėmis;

• Gerinti klientų žinias apie Bendrovės teikiamas paslaugas bei siūlomomis įsigyti prekėmis;

• Atsakyti į klausimus ir užklausas, susijusias su Bendrovės teikiamomis paslaugomis bei siūlomomis įsigyti prekėmis;

• Reklamuoti Bendrovės teikiamas paslaugas ir siūlomas įsigyti prekes.

• Visais aukščiau paminėtais atvejais Bendrovė tvarko asmens duomenis tik tiek, kiek tai reikalinga atitinkamiems aiškiai apibrėžtiems ir teisėtiems tikslams pasiekti, atsižvelgiant į duomenų subjekto privatumo apsaugą.

 

SURINKTI ASMENS DUOMENYS

Bendrovės surinkti duomenys gali apimti toliau nurodytus duomenis bei jų pakeitimus:

asmens vardas, pavardė, telefono numeris, elektroninio pašto adresas, pristatymo adresas, IP adresas.

 

ASMENS DUOMENŲ SAUGOJIMO TERMINAS

Asmens duomenys tvarkomi ir saugomi ne ilgiau nei tai yra būtina, atsižvelgiant į Bendrovės verslo poreikius bei teisėtus interesus arba vadovaujantis teisės aktų reikalavimais, apibrėžiančiais dokumentų, įskaitant asmens duomenis, saugojimo terminus. Per elektroninę parduotuvę gauti asmens duomenys ilgiausiai saugomi 3 (tris) metus nuo Jūsų apsilankymo internetinėje svetainėje, rezervavimo bei/ar užsakymo formų užpildymo, Jūsų paklausimo gavimo dienos, ar kitokio paskutinio šalių dalykinio santykio.

 

ASMENS DUOMENŲ KILMĖS ŠALTINIS

Bendrovė asmens duomenis gauna iš pačių duomenų subjektų, besilankančių elektroninėje parduotuvėje bei per ją pateikiamas užklausas, paklausimus, užpildytas krepšelyje esančias rezervacijos ir/ar užsakymo formas.

 

ASMENS DUOMENŲ PERDAVIMAS

Bet kurie Jūsų mums suteikti duomenys gali būti perduoti tretiesiems asmenims, teikiantiems paslaugas Bendrovei ir/ar veikiantiems Bendrovės vardu, arba su Bendrove susijusioms įmonėms, o šie, tretieji asmenys, gali tokius asmens duomenis tvarkyti. Teisės aktuose tiesiogiai numatytais atvejais duomenų subjekto duomenys gali būti perduoti kompetentingoms valdžios institucijoms.

 

DUOMENŲ SUBJEKTO TEISĖS

Bendrovė užtikrina duomenų subjektų teises, numatytas teisės aktuose, ir informuoja, jog bet kuris duomenų subjektas turi teisę:

• Žinoti (būti informuotas) apie savo asmens duomenų tvarkymą;

• prašyti, kad Bendrovė leistų susipažinti su duomenų subjekto asmens duomenimis ir juos ištaisytų arba ištrintų („teisė būti pamirštam“), arba apribotų duomenų tvarkymą, arba teisę nesutikti, kad duomenys būtų tvarkomi, taip pat teisę į duomenų perkeliamumą;

• bet kuriuo metu atšaukti savo sutikimą, nedarant poveikio sutikimu grindžiamo duomenų tvarkymo iki sutikimo atšaukimo teisėtumui, teisę nesutikti su duomenų tvarkymu;

• pateikti skundą dėl asmens duomenų tvarkymo Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai, kurios interneto svetainės adresas www.ada.lt, jei duomenų subjektas mano, kad jo asmens duomenys tvarkomi pažeidžiant jo teises ir teisėtus interesus pagal taikomus teisės aktus.

• nesutikti, kad jo atžvilgiu būtų taikomas automatizuotas vertinimas ar profiliavimas.

 

PRIVATUMO POLITIKOS GALIOJIMAS IR PAKEITIMAI

Ši Politika gali būti atnaujinama ir keičiama. UAB „Interversus“ informuos elektroninės parduotuvės lankytojus apie atnaujinimus, elektroninėje parduotuvėje pateikdama naują privatumo politikos variantą kartu su atliktų korekcijų datomis.

 

Slapukų politika

Siekdami pagerinti Jūsų naršymą ir patirtį šioje elektroninėje parduotuvėje, naudojame slapukus (angl. cookies). Slapukai – tai nedidelės apimties informacijos elementai, kurie siunčiami į Jūsų įrenginį iš internetinės svetainės ir saugomi Jūsų kompiuteryje tam, kad būtų palengvintas naudojimasis mūsų internetine svetaine bei pritaikytas interneto svetainės turinys prie naudotojų poreikių. Kai vartotojas vėl grįžta į tą pačią internetinę svetainę, ji gali atkurti slapuke išsaugotą informaciją, siekiant informuoti internetinę svetainę apie ankstesnius vartotojo veiksmus joje.

Siekdami pagerinti elektroninės parduotuvės seksoprekes24.lt funkcionalumą ir palengvinti naudojimąsi ja, naudojame šiuos pagrindinius slapukus:

 

Slapuko pavadinimas

Aprašymas / Tipas

Sukūrimo momentas

Galiojimo laikas

PHPSESSID

Standartinis slapukas naudojamas vartotojo sesijai palaikyti. Būtinasis slapukas.

Įėjimo į puslapį metu

Naršymo seanso metu

_ga

Šį slapuką naudoja „Google Analytics“, kad įvertintų vartotojo apsilankymo tikslus, parengtų ataskaitas apie tinklalapio aktyvumą svetainių operatoriams ir pagerintų kliento patirtį besilankant svetainėje.

Įėjimo į puslapį metu

2 metai

_gat

Šį slapuką naudoja „Google Analytics“, kad įvertintų vartotojo apsilankymo tikslus, parengtų ataskaitas apie tinklalapio aktyvumą svetainių operatoriams ir pagerintų kliento patirtį besilankant svetainėje.

Įėjimo į puslapį metu

Naršymo seanso metu

_gid

Šį slapuką naudoja „Google Analytics“, kad įvertintų vartotojo apsilankymo tikslus, parengtų ataskaitas apie tinklalapio aktyvumą svetainių operatoriams ir pagerintų kliento patirtį besilankant svetainėje.

Įėjimo į puslapį metu

Naršymo seanso metu

__cfduid

Slapukas, susietas su svetainėmis naudojant "CloudFlare", naudojamas siekiant pagreitinti puslapio įkėlimo laiką. Pasak "CloudFlare", jis naudojamas siekiant užkirsti kelią bet kokiems saugumo apribojimams, atsižvelgiant į IP adresą, kurį gauna lankytojas. Jame nėra vartotojo identifikavimo informacijos.

Įėjimo į puslapį metu

1 metai

mage-cache-sessid

Išsaugo puslapio turinį, kad puslapis būtų kraunamas greičiau.

Įėjimo į puslapį metu

Naršymo seanso metu

mage-cache-storage

Išsaugo puslapio turinį, kad puslapis būtų kraunamas greičiau.

Įėjimo į puslapį metu

Naršymo seanso metu

mage-cache-storage-section-invalidation

Išsaugo puslapio turinį, kad puslapis būtų kraunamas greičiau.

Įėjimo į puslapį metu

Naršymo seanso metu

tawkUUID

Naudojamas norint, kad pokalbio (livechat) funkcija su klientais būtų įgalinta svetainėje.

Įėjimo į puslapį metu

179 dienos

ads/ga-audiences

Slapukas – pikselis, renka informaciją apie vartotojų elgseną svetainėje ir yra naudojamas siekiant išsaugoti statistinę informaciją.

Įėjimo į puslapį metu

Naršymo seanso metu

 

Slapukų naudojimą galite kontroliuoti pakeitę savo naršyklės nustatymus.

Informuojame, kad tuo atveju, kai naršote Bendrovės elektroninėje parduotuvėje ir Jūsų nustatymai priima slapukus, tai laikoma Jūsų aiškiu sutikimu naudoti slapukus mūsų elektroninėje parduotuvėje.

Atsiliepimai
labai greitas pristatymas, ir kokybe gera :)
Giedrius  2020-09-30
prekesgeros
jurate  2018-12-14
patiko kojines nedevejau prisegamu.dabar tik cia perku ir laiko. net korsetuka pirkau. kojines gal brangesnes.bet apsimoka tikrai1
Diana  2018-03-09
Daugiau atsiliepimų

Prekių paieška

DemesioDĖMESIO! Šiame puslapyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų. Jei jūs jaunesni arba Jus piktina tokio pobūdžio informacija, maloniai prašome palikti šį sexshop puslapį.